Perusahaan kami bakal janten kabutuhan pelanggan sareng desain pakean, téknologi, lawon digabungkeun, teras diluncurkeun saluyu sareng karakteristik personalisasi pelanggan ngeunaan desain pakean.

ngeunaan
urang

Kami perusahaan ékspor garmen anu kuat, perusahaan ngoperasikeun bisnis ékspor perdagangan luar negeri salami mangtaun-taun, utamina pikeun panilitian sareng pamekaran, produksi, manajemén lalaki mode ngora sareng puncak awéwé. Perusahaan kami bakal janten kabutuhan pelanggan sareng desain pakean, téknologi, lawon digabungkeun, teras diluncurkeun saluyu sareng karakteristik personalisasi desain pakean pelanggan, numutkeun kabutuhan sémah anu saleresna pikeun disaluyukeun (sapertos: gaya, téknologi khusus, sarat harga… )…

warta sareng inpormasi