Tentang Kami

Beijing Qinghuahaichuang Perdagangan Luar Negeri Co., Ltd.

Kami perusahaan ékspor garmen anu kuat, perusahaan ngoperasikeun bisnis ékspor perdagangan luar negeri salami mangtaun-taun, utamina pikeun panilitian sareng pamekaran, produksi, manajemén lalaki mode ngora sareng puncak awéwé. Perusahaan kami bakal janten kabutuhan pelanggan sareng desain pakean, téknologi, lawon digabungkeun, teras diluncurkeun saluyu sareng karakteristik personalisasi desain pakean pelanggan, numutkeun kabutuhan sémah anu saleresna pikeun disaluyukeun (sapertos: gaya, téknologi khusus, syarat harga. .. ...).

Ayeuna dasarna sadaya pembeli gaduh masalah sapertos kitu, hese mendakan pasangan kerja sama jangka panjang anu tiasa diandelkeun. Biasana, henteu paduli sabaraha jumlahna, pembeli mana waé hoyong damel langsung sareng pabrikan, supados ngirangan biaya pameseran. Tapi persaingan di pasar ayeuna sanés ngan ukur ngeunaan harga. Unggal pembeli narékahan pikeun nampilkeun produk unik anu cocog pikeun anu mésér. Tapi pabrik pengolahan tradisional henteu tiasa nyayogikeun jasa sapertos kitu. Kusabab ieu, perusahaan kami ayeuna disetél dina produksi sareng panilitian sareng pamekaran dina salah sahiji modél bisnis, tiasa nyayogikeun anjeun jasa-jasa ieu:

about us
about us
about us
about us

1. Nyayogikeun produk spot tina mérek kami nyalira.

2. Saluyukeun sareng ngahasilkeun produk urang nyalira numutkeun syarat pembeli.

3. Ngembangkeun sareng ngahasilkeun produk énggal numutkeun sarat tina pembeli

about us05
about us01

Salami mangtaun-taun, perusahaan kami parantos nyayogikeun ampir 1 juta potongan jaket lalaki sareng awéwé, jaket katun, jas lombang, jas tunggal sareng gaya anu sanés pikeun seueur perusahaan anu terkenal di Rusia, Turki, Ukraina, sareng sajabana Kalayan kualitas produk anu unggul, titimangsa pangiriman tepat waktu sareng layanan wijaksana di hareup, parusahaan urang parantos meunang pujian sareng kapercayaan konsumén.

Pabrik urang perenahna di propinsi anhui kota anhui, mangrupikeun salah sahiji pusat tekstil di Cina. Pengembangan produk sareng aula paméran aya di Beijing. Salaku tambahan, perusahaan urang gaduh perwakilan Rusia permanén di Moskow, urang tiasa ngabahas perkawis kerjasama sareng detil produk dina genah anjeun iraha waé.

Kami teraskeun ngagedekeun skala produksi sareng operasi dina waktos anu sami, tapi ogé teraskeun ningkatkeun efisiensi produksi, ngadukung pinuh kamekaran sareng pamekaran padamel. Perusahaan ngagaduhan sakumpulan desainer pakean anu luar biasa, sajumlah tim manajemen profesional, sakumpulan padamelan operasi skrining ketat, bakal, sakumaha biasa, ngajagi filosofi bisnis profesional, konséntrasi, fokus, ngandelkeun tim manajemen anu hadé, sumanget inovasi anu luar biasa tina perusahaan, nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas sareng jasa anu saé.

Hoyong damel sareng urang?