Karakteristik Ragam Vérsi Jaket Turun Awéwé

Ketik A

Tipe propil papakéan dicirikeun ku jas sareng jas anu henteu nganggo beubeur, atanapi garis rada cekeng, sareng kelimna lega. Éta ngan ukur tiasa nyorot kana awak luhur ipis atanapi pinggel, tapi ogé nutupan beuteung anjeun, sacara visual ngahontal pangaruh pelangsingan, nyumputkeun cacat awak. Gariswanci umum saderhana sareng jelas. Gaya sedeng-jenis A sedeng ngagaduhan pangaruh segmentasi awak manusa anu langkung saé, anu tiasa nyorot leg bikang langsing. Sacara umum, papakéan siluét tipe A bakal nyiptakeun pangaruh anu elegan, lemes sareng awét pikeun awéwé, anu langkung romantis sareng murni.

Jenis  H

Profil papakéan tipe H, ogé katelah profil kotak, dicirikeun ku lempeng luhur sareng ka handap pikeun ngawangun kontur persegi panjang, nutupan lekukan dada, beuheung sareng pinggul, sareng sajabana Teu aya garis pinggang, versi anu bersih sareng rapih, nampilkeun santai sareng kaéndahan dinamis elegan, nyaman jeung kasual. Pakean tipe H pisan gaya dina sadayana. Kalayan ciri lempeng luhur sareng ka handap, éta ngajantenkeun jalma katingal langsing sareng tampan, sareng ngagambarkeun sababaraha gaya.

Ketik 0

Profil pakean O-type mangrupikeun profil populér anu panas di sababaraha taun ka pengker. Tongtonan garis pinggang, ékspansi pinggang nyorot modél outline, henteu digedekeun hemline sareng garis taktak, ngajantenkeun sadayana ngawangun pangaruh bentuk zaitun anu sami atanapi kepompong silkworm, éta mangrupikeun lambaran joker anu teu diperyogikeun dina usum ngaraosan. Bakal ngantep awéwé némbongan pisan watekna, raos rongkah; Atanapi ngadamel kageulisan klasik retro. Salaku tambahan, kusabab profil pinggang anu diperpanjang tina papakéan kepompong, éta tiasa maénkeun pangaruh panyumput anu saé, janten baju kepompong relatif langkung saé pikeun nutupan cacad awak manusa.

Jenis  X

X mangrupikeun papakéan usum dasar pikeun awéwé modis. X nyaéta ngaliwatan taktak (kalebet dada) kamentrian sareng kelimna ngalangkungan kaleuleuwihan, cangkéng dikencangan, sahingga penampilan sacara umum nunjukkeun bagian luhur sareng ka handap bagian leuleus, modél alit. Éta ngabantosan pisan pikeun nekenkeun garis cangkéng awéwé, sareng cara ganti baju sareng sabuk dina cangkéng nekenkeun babandingan sareng struktur awak, anu saluyu sareng lekukan anggun inohong awéwé. Janten X nyaéta usum awéwé sareng siluét anu dipilari.


Waktos Post: Mar-25-2021