Warta

  • Pangropéa Daily Jaket Turun

    1, beberesih garing Jaket handap tiasa garing-dibersihkeun upami dituduhkeun. Éta tiasa garing-dibersihkeun nalika jaket handap aya noda anu serius, tapi éta kedah dikirim ka beberesih garing pikeun ngabersihkeun, pikeun nyegah karuksakan jaket handap anu disababkeun ku prosedur beberesih garing anu henteu pantes atanapi lemah.
    Maca deui
  • Karakteristik Ragam Vérsi Jaket Turun Awéwé

    Tipe A Tipe profil papakéan dicirikeun ku jas sareng mantel anu henteu nganggo beubeur, atanapi garis cangkangna sakedik, sareng kelimna lega. Éta ngan ukur tiasa nyorot kana awak luhur ipis atanapi pinggel, tapi ogé nutupan beuteung anjeun, sacara visual ngahontal pangaruh pelangsingan, nyumputkeun cacat awak. Garis gurat umum saderhana ...
    Maca deui
  • Pentingna Kustomisasi

    Kaunggulan anu disesuaikan numutkeun ka kabutuhan pelanggan: 1. Harga opsional: konsumén tiasa ngarobih gaya dina harga anu saluyu sareng kelompok konsumenna, supados tiasa langkung ngartos ruang kauntungan. 2. lawon opsional: custom tiasa sacara bébas sareng fleksibel milih lawon anu dianggo ku c ...
    Maca deui