Pangropéa Daily Jaket Turun

1, beberesih garing

Jaket handap tiasa garing-dibersihkeun upami dituduhkeun. Éta tiasa garing-diberesihan nalika jaket handap ngagaduhan noda anu serius, tapi éta kedah dikirim ka beberesih garing pikeun ngabersihkeun, supados ulah aya karuksakan jaket handap anu disababkeun ku prosedur beberesih garing atanapi lemah sareng deterjen.

2, Ngumbah cai

Jaket handap anu ditandaan henteu beberesih garing tiasa dikumbah ku cai nalika aya noda anu serius, tapi éta kedah dihindari ku nyeuseuh mesin. Éta henteu gampang pikeun ngabersihan jaket handap ku mesin cuci. Éta bakal ngambang sareng henteu tiasa direndem pisan kana cai, janten sababaraha tempat sesah dibersihkeun sareng bagian handapna bakal henteu rata. Cara pangsaéna atanapi pangumbah tangan, tempat anu langkung kotor pikeun difokuskeun beberesih. Nalika nyeuseuh, perhatoskeun suhu cai kedah henteu luhur teuing, pilih produk cuci nétral hampang pikeun ngaleos jaket handap, sareng akhirna bersihkeun deui ku cai bersih sababaraha kali pikeun leres-leres miceun résidu deterjen. Ngabersihan jaket handap ku anduk garing nguseup kaluar cai, nempatkeun kana panonpoé atanapi tempat ventilasi garing, émut henteu kakeunaan panonpoé. Nalika garing, gepukkeun permukaan jas kalayan lembut ku iteuk leutik pikeun mulangkeun kalembutanana anu lemes lemes.

3, toko

Nyingkahan sering ngumbah jaket handap.

Bungkus jaket handap ku anu tiasa dihirup sareng disimpen dina tempat anu garing nalika henteu nganggo. .

Nalika hujan atanapi baseuh, turunkeun jaket tina lomari pikeun hawana pikeun ngahindarkeun bintik-bintik jamur.


Waktos Post: Mar-25-2021