Pentingna Kustomisasi

Kaunggulan ngarobih nurutkeun sarat konsumén:

1. Harga opsional: palanggan tiasa ngarobih gaya dina harga anu saluyu sareng kelompok konsumenna, supados tiasa langkung ngartos ruang kauntungan.

2. lawon opsional: custom tiasa sacara bébas sareng fleksibel milih lawon anu dianggo ku papakéan, numutkeun ka kaayaan aktualna nyalira pikeun milih lawon anu dipikahoyong, macem-macem sarat tina lawon tiasa dihontal, hoyong ngahontal sababaraha épék papakéan, tiasa ditampilkeun ngaliwatan lawon!

3. Warna pilihan: warna ogé tiasa langkung saé ngagabungkeun unsur-unsur populér musim ieu, numutkeun ciri anu béda-béda dina gaya, pilih anu langkung modis, langkung cocog pikeun gaya warna lawon ieu.

4. Gaya opsional: konsumén tiasa milih tina gaya anu dikembangkeun sacara mandiri ku perusahaan urang, sareng tiasa ogé ngarancang gaya numutkeun kabutuhan pelanggan. Désainer bakal komunikasi sareng konsumén, ngartos pisan ideu palanggan sareng teras-teras ningkatkeun gambar desain, dugi ka baju. Dina prosés ieu, désainer bakal narékahan pikeun inovasi sacara rinci, pikeun ngagambarkeun kabinekaan gaya sareng pantun. Mode kabébasan damel ieu kawilang ageung, konsumén tiasa kéngingkeun gaya karesepna. Dina waktos anu sasarengan, dugi ka maksimal pikeun ngahindaran gaya di pasar, kapuasanana bakal langkung luhur.

5. Jinis Vérsi opsional: gaya pakean anu béda dina vérsi ogé bakal bénten pisan, supados langkung ngeunteung pangaruh pakean pakean, divisi édisi profesional dina kasuksésan awal bakal dumasarkeun kana pangaruh usaha anu teras-terasan pikeun ngarobih vérsi di iraha waé, pikeun mastikeun yén perenah papakéan leres-leres leres, dina raraga ngahontal pangaruh ngagem anu lengkep. Dibandingkeun sareng baju biasa di pasar, gaya sareng pola anu didamel numutkeun kabutuhan pelanggan langkung indah dina karajinan sareng langkung klasik dina gaya, anu ogé tiasa minuhan paménta pasar.


Waktos Post: Mar-25-2021